Produsele de curățenie care nu trebuie să lipsească din casa ta

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Casa este locul în care te simți cel mai bine, aici te odihnești după o zi grea și pornești din nou plin de energie. Ai decorat locuința așa cum îți place, fiecare lucru este ales ca să creeze ambientul ideal. Pentru ca toate acestea să-și păstreze farmecul și strălucirea trebuie să ai grijă în mod constant de curățenia din casă.

Produsele de curățenie care nu trebuie să lipsească din casa ta

Sursa foto: rawpixel.com

Iată care sunt produsele de curățenie care nu trebuie să lipsească din casa ta, pentru un aspect impecabil în fiecare cameră:

Detergenți profesionali

Ca să cureți rapid și eficient întreaga locuință este necesar să achiziționezi cei mai buni detergenți de casă, pe care să-i folosești respectând instrucțiunile privind protejarea mâinilor și diluarea cu apă acolo unde este specificat pe etichetă:

Detergenți praf

Acest tip de produse de curățenie pentru casă este utilizat cu precădere la spălarea rufelor și la degresarea veselei de bucătărie. Optează pentru mărci de calitate, cu o putere mare de curățare, pentru un nivel profesional al curățeniei.

Citește cu atenție etichetele și alege detergenți de casă de la branduri ecologice, cu ingrediente naturale care să nu-ți rănească mâinile și să protejeze sănătatea celor din jur. Reține că în cazul unor detergenți pudră de calitate superioară vei avea nevoie de mai puțină cantitate pentru a curăța cu succes haine, huse, perdele, draperii și alte obiecte din casă, chiar și atunci când trebuie îndepărtate pete complicate, praf și murdărie învechită.

Detergenți lichizi

Produsele de curățenie sub formă de detergenți lichizi sunt cele mai populare sortimente utilizate atât în locuințe, cât și pentru spații publice, birouri, zone industriale. Optează pentru detergenți profesionali de curățare și întreținere a oricărui tip de suprafață. Sunt recomandate pentru pardoseli din PVC, beton, ceramică, granit, marmură, suprafețe de sticlă sau inox.

Aceste produse sunt eficiente la îndepărtarea petelor și de pe suprafețele greu de curățat, cum sunt pardoselile cu urme de uleiuri și grăsimi din bucătărie, pentru curatarea petelor de cafea sau de vin ce apar frecvent în living, sau a dârelor de marker și tuș din camera copiilor

Nu trebuie să lipsească din stocul tău de detergenți de casă sortimentele de detergenți lichizi speciali pentru calcar, rugină și mucegai care se formează în baie, la chiuvetă, cadă, cabină de duș, vas de toaletă.

Mopuri și mături

Curățenia nu trebuie să devină un chin, așa că asigură-te că ai la îndemână cele mai bune modele de mopuri și mături cu care să ajungi ușor în zonele înalte de tavan, în spatele mobilelor, la colțuri, sub pat și la galeriile pe care sunt montate perdele și draperii.

Să ai mereu două-trei rezerve de mop în debara, de preferat din materiale textile care se spală la mașină și au textură cauciucată, care nu lasă scame și nu se deșiră. Alege seturi de mătură și făraș din plastic rezistent și fire tratate antistatic.

Lavete și bureți

Nu este suficient să folosești detergenți profesionali, dacă nu utilizezi lavete și bureți realizate din materiale de calitate. Este indicat să porți mănuși de latex sau de cauciuc atunci când faci curățenie și să uiți de cârpele improvizate din haine vechi. 

În locul lor trebuie să ai lavete din microfibră, lavete absorbante, lavete abrazive și bureți sagomat, bureți spirală de inox, alături de șervete din hârtie absorbantă, pentru uscarea suprafețelor sensibile precum ecrane led sau furnir de mobilă.

Produse antistatice și odorizante

Curățenia nu înseamnă doar îndepărtarea murdăriei, trebuie să ai grijă și de menținerea aspectului plăcut și a mirosului de proaspăt pe care l-ai obținut pentru casa ta. Folosește produse antistatice precum spray, șervețele umede pentru mobilă, soluții de curățat pentru suprafețe de lucru, spray cu aer comprimat pentru laptop, calculator și alte accesorii IT.

Menține un parfum plăcut în întreaga locuință cu odorizante de cameră pe care să le alegi după preferințe: arome marine, florale, alpine, mosc, anti-tabac, vanilie și multe altele, astfel încât casa ta să fie mereu curată și primitoare.

Achiziționează produse de curățenie pe care să te poți baza pentru rezultate excelente atunci când vrei să faci casa lună! Alege detergenți de casă cu putere mare de curățare, astfel locuința ta va fi întotdeauna impecabilă!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *