Recent renovat – iată cum poți să cureți rosturile

Dacă vrei să dai o înfățișare nouă bucătăriei sau băii tale, cel mai simplu mod prin care poți face asta este schimbarea gresiei sau a faianței. Poate prima dată nu ai ales nuanța potrivită pentru gresia ta sau poate că între timp ai schimbat un obiect de mobilier sau un obiect sanitar și acum nu se mai potrivește cu faianța. După ce ai schimbat gresia sau faianța, parcă te bate gândul să schimbi și culoarea pereților. Chiar dacă această activitate nu este una foarte dificilă, curățenia pe care trebuie să o faci după ce renovarea este gata s-ar putea să îți dea bătăi de cap, mai ales atunci când vorbim de rosturi și de murdărirea lor de var, vopsea sau alte pete. Nu există un lucru mai dificil și mai urât pentru gospodine de făcut decât curățarea rosturilor din gresie și faianță. Vorbim de ore de stat în genunchi sau cu mâinile întinse pe sus în încercarea de a șterge petele de var sau alte murdării care s-au acumulat între aceste spații mici dintre plăci.

Nu există gospodină care să găsească această activitate plăcută pentru că seamănă cu o adevărată tortură. Dacă ai trecut și tu printr-o renovare, cu siguranță te regăsești în această situație. Problema nu ar fi atât de mare dacă ar exista o soluție minune care să te ajute să termini cât mai repede de șters rosturile dintre faianță sau gresie și să te poți bucura astfel de noua ta bucătărie sau baie.

Cu siguranță ai încercat deja tot felul de trucuri cum ar fi folosirea apei oxigenate pentru a dizolva murdăria mai ușor, a amestecului de oțet și bicarbonat de sodiu, a sucului de lămâie sau chiar folosirea sării care nu face altceva decât să afecteze cu timpul aceste rosturi. Toate aceste trucuri pot avea efect în anumite situații, însă nu și atunci când vorbim de o renovare și de curățarea rosturilor de pete de var sau alte murdării. Spre exemplu, oțetul, bicarbonatul de sodiu sau zeama de lămâie pot fi remedii foarte bune pentru curățarea rosturilor din faianță sau gresie de pete de grăsime sau arsuri, mai ales atunci când vorbim de zona din fața aragazului.

Există pe piață o gamă variată de produse pentru curățarea rosturilor dintre faianță și gresie, dar de unde poți să știi care este cea mai eficientă? Din proprie experiență pot spune că nu ai de unde să știi și nu îți rămâne altceva de făcut decât să le iei prin încercare până ce îl descoperi cel mai bun produs. Sau poți apela la recomandări. Recomandarea noastră pentru tine este soluția pentru rosturi de la Asevi, un detergent special pentru curățarea rosturilor gresiei și faianței. Este un produs ce te ajută să economisești nu doar timp, ci și bani. Raportul calitate-preț este excelent în acest caz, motiv pentru care putem spune că este primul produs care ar trebui să fie cumpărat înainte să te apuci de renovare.

În concluzie, schimbare faianței sau a gresiei, schimbarea culorii pereților sunt situații care îți pot aduce bună stare pe de-o parte pentru că vei avea în sfârșit baia sau bucătăria mult visată, dar în același timp te vor face și să te enervezi atunci când vine vorba de curățenia de după renovare. Alege produsele de curățenie Asevi și vei vedea că totul va decurge mult mai ușor, fără să fii nevoită să stai în genunchi cu burețelul în mână sau cu periuța pentru a freca rosturile dintre gresie și faianță!

 

Lasă un Comentariu...

*