Soluții pentru pardoseală – iată ce alegi pentru parchet și pentru gresie

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Cine a spus că o curățenie impecabilă nu poate fi obținută într-un timp record, n-a auzit încă de aceste soluții pentru pardoseală – iată ce alegi pentru parchet și pentru gresie strălucitoare, fără urmă de microbi!

Curățenia de primăvară nu înseamnă să renunți la plimbări și la timpul liber. Alegerea unor soluții eficiente de curățare poate rezolva problema, în doi timpi și trei mișcări. Și pentru că numărul mare de preparate care acoperă rafturile din magazine poate fi pe cât de util, pe atât de bulversant, te ajutăm noi cu câteva sfaturi. Citește mai multe despre soluții pentru pardoseală – iată ce alegi pentru parchet și pentru gresie, ca să te bucuri de curățenie vreme îndelungată.

Pardoseala este punctul de întâlnire al germenilor

Un studiu din 2015 arată că, în chiar aceste clipe în care citești articolul dat, peste 9000 de creaturi microscopice îți mișună prin casă. Dintre acestea, 7000 sunt bacterii. O bună parte din ele ar putea pune în pericol sănătatea ta și a membrilor familiei tale. Deși nu ne putem ascunde de ele, cel puțin putem lupta contra lor. O modalitate eficientă în acest sens sunt soluțiile pentru pardoseală.

3 criterii esențiale în alegerea soluției perfecte pentru pardoseală

Sunt câteva criterii importante atunci când alegem soluțiile pentru pardoseală. Iată care sunt acestea:

  • Soluțiile trebuie să se fie compatibile cu pardoseala, altfel o pot deteriora.
  • Soluțiile pentru pardoseală nu trebuie să conțină înălbitori.
  • Soluțiile pentru pardoseală trebuie să aibă acțiuni dezinfectante, mai ales atunci când sunt utilizate în case unde locuiesc bebeluși, persoane cu probleme respiratorii sau animale de companie.

Soluții pentru pardoseală – iată ce alegi pentru parchet și pentru gresie

Cu ASEVI poți avea la dispoziție toate cele 3 criterii esențiale în alegerea soluției perfecte pentru pardoseală. Partea bună e că toate vin la un preț extrem de atractiv!

Poți opta oricând pentru:

Acest detergent Asevi este special conceput pentru a îngriji lemnul și a oferi longevitate parchetului tău. În plus, săpunul din compoziția sa te ajută să lupți eficient împotriva microbilor nocivi de pe suprafața pardoselii.

Curăță și dezinfectează în profunzime orice tip de suprafață, inclusiv gresia sau faianța. În plus, spre deosebire de alți dezinfectanți, lasă în urmă un miros plăcut. E ușor de utilizat, fiind disponibilă în recipiente cu pulverizator.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *