Vase mai curate cu Asevi

Te gândești cu groază la muntele de vase din bucătărie? Spălatul vaselor s-a transformat într-o corvoadă zilnică, în care lupta cu monstruoaselor pete de grăsime pare a fi din start pierdută? E timpul să încerci să obții vase mai curate cu Asevi.

Produsele marca Asevi sunt destinate persoanelor moderne, care iubesc rapiditatea și nu au timp de pierdut cu spălatul vaselor. Dacă te numeri printre ele, poți încerca:

Te-ai întrebat vreodată ce poți face cu mai puțin de 10 lei? Cu detergentul de vase Asevi Ultra îți poți asigura, de acești bani, timp liber pentru tine!

Perfect pentru spălatul manual, Asevi Ultra este concentrat și degresant, înlăturând cu ușurință grăsimile. Nu afectează pielea mâinilor.

E disponibil în ambalaje de 750 de mililitri, pentru a-ți servi vreme îndelungată: 

Cui nu i s-a întâmplat vreodată să i se ardă mâncarea pe foc? Scurtează considerabil timpul de curățare a vaselor arse cu Soluția arsuri vase Asevi. Gelul degresant concentrat de la Asevi face totul să pară o joacă. Elimină fără efort grăsimea și resturile de mâncare arse, redând strălucirea vaselor de gătit. Iată cum arată noul tău erou din bucătărie. 

Bucură-te de vase mai curate cu Asevi!

Lasă un Comentariu...

*